A+ R A-

Ενημέρωση

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για το Ελληνικό

E-mail Εκτύπωση PDF
Νόμιμο είναι σύμφωνα με γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την επένδυση στο Ελληνικό. Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω επένδυση στο Ελληνικό συνδέεται άμεσα με την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης.
Οι Σύμβουλοι έκριναν οτι το σχέδιο Π.Δ. δεν προσκρούει σε συνταγματικές και νομοθετικές διατάξεις, ωστόσο επισήμαναν ότι πρέπει να τηρηθούν με ευλάβεια οι περιβαλλοντικές, πολεοδομικές και αρχιτεκτονικές προβλέψεις, σημειώνοντας ότι οι προβλεπόμενες κατασκευές είναι σύμφωνες με το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας.
Αναφορικά με τους προβλεπόμενους ουρανοξύστες οι οποίοι πρόκειται να κατασκευαστούν, επισημαίνουν ότι «οι παρεκκλίσεις από τις πάγιες πολεοδομικές διατάξεις ως προς τους όρους δόμησης και  τη δυνατότητα κατασκευής υψηλών κτηρίων, δικαιολογούνται για την εξυπηρέτηση σκοπού δημοσίου συμφέροντος («έντονου» κατά τη διατύπωση του νόμου 4062/2012».
Το δημόσιο συμφέρον «συνίσταται στη δημιουργία μητροπολιτικού πόλου πολλαπλών λειτουργιών εθνικής εμβέλειας και διεθνούς αναφοράς, στην κατασκευή και συντήρηση μητροπολιτικού πάρκου πρασίνου και αναψυχής στην Αττική και στην ίδρυση μητροπολιτικού πόλου ανάπτυξης στην περιοχή, με πολλαπλούς ειδικότερους στόχους που αφορούν, μεταξύ άλλων, την αντιμετώπιση της οξείας οικονομική κρίσης, την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, την αύξηση της απασχόλησης και τη μείωση της ανεργίας, την καταπολέμηση της φτώχειας, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, τη μείωση του δημοσίου χρέους, την ανάδειξη της Αθήνας σε πολιτιστική μητρόπολη, σε τουριστικό πόλο διεθνούς ακτινοβολίας, σε σημαντικό κέντρο οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας κ.ά.».
Κατά συνέπεια συνεχίζουν οι δικαστές, «μπορεί να επιτρέπεται η κατασκευή πολύ υψηλών κτηρίων ειδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης ή άλλων υψηλών κτιρίων πρωτότυπης αστικής ανάπτυξης ή και ειδικού κτιρίου εντός του μητροπολιτικού πάρκου πρασίνου και αναψυχής».
Σε άλλο σημείο της επίμαχης γνωμοδότησης αναφέρεται ότι  «με την ανέγερση υψηλών κτηρίων βελτιώνεται η ποιότητα ζωής λόγω της μείωσης της κάλυψης, της αύξησης ελεύθερου χώρου και πρασίνου και τη βελτίωση του φωτισμού και ηλιασμού» και κατά συνέπεια είναι νόμιμη οι σχετικές διατάξεις του σχεδίου διατάγματος.
Επίσης, νόμιμες είναι και οι προβλεπόμενες «ήπιες επεμβάσεις στην ακτή, η αναβάθμιση της παραλίας και η δυνατότητα κατασκευής ενυδρείου, σε συνδυασμό άλλωστε και με την ευρύτερη ανάπλαση του Φαληρικού όρμου που έχει εγκριθεί».
Σχετικά με τους αρχαιολογικούς χώρους και την πολιτιστική κληρονομία (αρχαία- άρθρο 7 ΠΔ) οι οποίοι είναι επισκέψιμοι, οι σύμβουλοι Επικρατείας επισημαίνουν ότι « η αρχαιολογική έρευνα και η λήψη μέτρων προστασίας και συντήρησης των μνημείων, όπου αυτά κρίνονται αναγκαία, προηγούνται της ενάρξεως οποιουδήποτε τεχνικού έργου και ολοκληρώνονται εντός ευλόγου χρόνου με γνώμονα την έγκαιρη υλοποίηση του έργου».
Ακόμη, αναφέρεται ότι  παρά το υπέρμετρο ύψος ορισμένων κτιρίων (ουρανοξύστες) που προβλέπεται να κατασκευαστούν, με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, επιδιώκεται, επαρκώς, η προστασία των αρχαιοτήτων και μνημείων και η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς διασφαλίζεται πλήρως με το εν λόγω σχέδιο διατάγματος.
naftemporiki.gr

Υπόθεση «Σ. Αραβία»: Στη Βουλή η κατάθεση Β. Παπαδόπουλου

E-mail Εκτύπωση PDF
Στη Βουλή διαβιβάζεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς η κατάθεση του επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλου ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών, για την υπόθεση του αμυντικού υλικού που επρόκειτο να πωληθεί στην Σαουδική Αραβία.
Ο μάρτυρας που φέρεται ως μεσάζων της υπόθεσης, κατέθεσε την Τετάρτη στους Εισαγγελείς Διαφθοράς και ενώ ήδη η δικογραφία κατά το σκέλος που αφορά ενδεχόμενες ευθύνες του αρμόδιου υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, έχει αποσταλεί στην Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι ήταν νόμιμος εκπρόσωπος της πλευράς της αγοράστριας χώρας και ότι διαθέτει όλα τα σχετικά παραστατικά και νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του και τον ρόλο που του είχε ανατεθεί από την Σαουδική Αραβία στην υπόθεση.
Πηγή: ΑΜΠΕ,naftemporiki.gr

Τα ματς της Παρασκευής-Τι δείχνει η τηλεόραση

E-mail Εκτύπωση PDF
Αποτέλεσμα εικόνας για aulhtikes metadoseis
Το εκτός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στη Χίμκι, για την 23η αγωνιστική της Euroleague, και το παιχνίδι της Εθνικής μας μπάσκετ ανδρών απέναντι στην Εσθονία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής.
Αναλυτικά:
02:15 Eurosport 1 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες – Σνόουμπορντ Big Air γυναικών
03:00 ΕΡΤ2 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Καλλιτεχνικό πατινάζ Ελεύθερο πρόγραμμα γυναικών
04:00 Eurosport 1 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Αλπικό σκι Κατάβαση γυναικών
05:30 Eurosport 1 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Καλλιτεχνικό πατινάζ Ελεύθερο πρόγραμμα γυναικών
05:30 COSMOTE SPORT 4 HD Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς - Λος Άντζελες Κλίπερς NBA
07:00 Eurosport 1 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Freestyle σκι Ski cross γυναικών - Προημιτελικά
07:40 Eurosport 1 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Αλπικό σκι Σλάλομ γυναικών - Τελικός
08:35 Eurosport 1 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες – Κέρλινγκ Άνδρες - Μικρός τελικός
09:00 ΕΡΤ2 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες – Κέρλινγκ Άνδρες - Μικρός τελικός
09:30 Eurosport 2 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Χόκεϊ επί πάγου Άνδρες - Ημιτελικά
11:30 ΕΡΤ2 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Χόκεϊ επί πάγου Άνδρες - Ημιτελικά
11:45 Eurosport 1 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Πατινάζ ταχύτητας 1000μ ανδρών - Τελικός
12:00 ΕΡΤ2 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Πατινάζ ταχύτητας 1000μ ανδρών - Τελικός
13:20 Eurosport 1 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες – Δίαθλο Σκυταλοδρομία ανδρών
14:00 Eurosport 2 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Χόκεϊ επί πάγου Άνδρες - Ημιτελικά
14:00 COSMOTE SPORT 1 HD Κλήρωση Europa League Φάση των 16
14:10 ΕΡΤ2 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Χόκεϊ επί πάγου Άνδρες - Ημιτελικά
14:45 Eurosport 1 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες – Κέρλινγκ Γυναίκες - Ημιτελικά
17:30 ΕΡΤ3 ΟΦΝ Ιωνίας - Φίλιππος Βέροιας Κύπελλο γυναικών - Ημιτελικά
18:30 ΕΡΤ1 Ελλάδα – Εσθονία Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου μπάσκετ
19:00 Novasports 2HD Χίμκι – Παναθηναϊκός EuroLeague
19:30 Novasports 1HD Αναντολού Εφές – Ζάλγκιρις EuroLeague
20:00 ΕΡΤ3 ΠΑΟΚ - Αναγέννηση Άρτας Κύπελλο γυναικών - Ημιτελικά
21:30 COSMOTE SPORT 1 HD Μάιντς – Βόλφσμπουργκ Bundesliga
21:45 Novasports 5HD Μπάμπεργκ - Ερυθρός Αστέρας EuroLeague
21:45 Novasports 4HD Χαλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Championship
21:45 Novasports 1HD Στρασμπούρ – Μονπελιέ Ligue 1
22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Ντεπορτίβο λα Κορούνια – Εσπανιόλ La Liga
22:00 Novasports 3HD Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης EuroLeague
zougla.gr

Τα αποτελέσματα του Europa League

E-mail Εκτύπωση PDF
Σχετική εικόνα
Στους αγώνες ρεβάνς στη φάση των των «32» του Europa League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα (με μαύρο οι ομάδες που προκρίνονται):
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 1-0 (0-0)
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)-Νις (Γαλλία) 1-0 (3-2)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ) 0-0 (1-1)
Σπόρτινγκ Λισ. (Πορτογαλία)-Αστάνα (Καζακστάν) 3-3 (3-1)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Κοπεγχάγη (Δανία) 1-0 (4-1)
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)-Σέλτικ (Σκωτία) 3-0 (0-1)
Λειψία (Γερμανία)-Νάπολι (Ιταλία) 0-2 (3-1)
Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Λιόν (Γαλλία) 0-1 (1-3)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Παρτιζάν Βελ. (Σερβία) 2-0 (1-1)
Λάτσιο (Ιταλία)-Στεάουα Βουκ. (Ρουμανία) 5-1 (0-1)
Μπράγκα (Πορτογαλία)-Μαρσέιγ (Γαλλία) 1-0 (0-3)
Αρσεναλ (Αγγλία)-Εστερσουντ (Σουηδία) 1-2 (3-0)
Μίλαν (Ιταλία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 1-0 (3-0)
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία) 2-1 (2-2)
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)-Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) 1-2 (3-1)
Αταλάντα (Ιταλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 1-1 (2-3)
zougla.gr

: Europa League: Αδικος αποκλεισμός για την ΑΕΚ 0-0

E-mail Εκτύπωση PDF
Μία από τις μεγαλύτερες (ποδοσφαιρικά) αδικίες σημειώθηκε απόψε στο «Ολιμπίτσκι» του Κιέβου, όπου η ΑΕΚ έμεινε εκτός Europa League μετά το 0-0 με τη Ντιναμό.
Το 1-1 της περασμένης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ σαφώς κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση των Ουκρανών στους «16» της διοργάνωσης, αλλά αυτό που έγινε στη διάρκεια του ματς δεν έχει προηγούμενο. Η ΑΕΚ έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να πετύχει όχι ένα, αλλά περισσότερα γκολ, με κορυφαία όλων αυτή του Μασούντ στο 53΄ ο οποίος κατάφερε σε άδεια εστία από ένα μέτρο να αστοχήσει!
Η ΑΕΚ αποκλείστηκε αήττητη (για 25ο ματς εντός κι εκτός συνόρων), με δύο ισοπαλίες απέναντι στην Ντιναμό, συνεχίζοντας την κακή παράδοση που έχει στην Ευρώπη το μήνα Φεβρουάριο (δεν έχει νικήσει ποτέ στην ιστορία της). Με τις εμφανίσεις της στα δύο ματς απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Ντιναμό, αλλά και στα δύο δεν είχε την τύχη με το μέρος της κι αυτό της στοίχισε...
Οι σημαντικές απουσίες του Βράνιες στο κέντρο της άμυνας και του Λιβάγια στην επίθεση δεν φάνηκαν καθόλου στην ΑΕΚ, καθώς και ο Λαμπρόπουλος πήρε άριστα στα καθήκοντά του, ενώ και ο Αραούχο βρήκε αρκετούς διαδρόμους για να απειλήσει, αλλά ήταν σε κακή βραδιά.
Ο αγώνας στο παγωμένο «Ολιμπίτσκι» ξεκίνησε με δύο τεράστιες ευκαιρίες για την Ένωση. Στο 4΄ και στο 7΄ ο Αραούχο βρέθηκε σε άκρως πλεονεκτικές θέσεις στη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ελληνική ομάδα, όμως, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της κι έστειλε το μήνυμα στους Ουκρανούς ότι δεν είχε έρθει στο Κίεβο για να ταμπουρωθεί στην άμυνα και να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, αλλά να παίξει επιθετικά για να νικήσει.
Στο 24΄ χάθηκε η τρίτη κλασική ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο Γκαρμάς στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας του εξουδετερωμένου, Μπόικο, αλλά και πάλι ο Αραούχο δεν πρόλαβε να σκοράρει από πολύ κοντά κι απομάκρυναν οι αμυντικοί της Ντιναμό.
Η μοναδική στιγμή που οι Ουκρανοί απείλησαν στο πρώτο 45λεπτο χάθηκε στο 27΄, όταν αρχικά ο Μπάρκας δεν αιφνιδιάστηκε από το σουτ του Γκονζάλες και στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο Αραούχο απομάκρυνε με το κεφάλι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στην επανάληψη, όπου η ΑΕΚ ήταν και πάλι η ομάδα που «άγγιξε» το γκολ στο 50΄ με το πλασέ του Μπακάκη να διώχνει σωτήρια ο Μπόικο και στην εξέλιξη της φάσης μετά το κόρνερ, ο Μασούντ έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν από ένα μέτριο και προ κενής ουσιαστικά εστίας κατάφερε να αστοχήσει.
Η πρώτη κλασική ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς καταγράφηκε στο 53΄, με τον Μοράες να πλασάρει τον Μπάρκα, αλλά ως «από μηχανής θεός» ο Μπακάκης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Όσο περνούσε η ώρα κι από τη στιγμή που η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που ήθελε το γκολ, τόσο περισσότερο ανοιγόταν για να σκοράρει και η Ντιναμό έβρισκε πιο εύκολα τους διαδρόμους προς την περιοχή του Μπάρκα. Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας, όμως, έβρισκαν τον τρόπο να σταματούν τους Ουκρανούς, που είχαν ένα σουτ με τον Μοράες στο 78΄ το οποίο απόκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μπάρκας.
Στα εναπομείναντα λεπτά η ΑΕΚ προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να βρει το «χρυσό» γκολ που θα της έδινε την πρόκριση.
Κίτρινες: Μοράες - Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γκάλο, Μασούντ, Τσιγκρίνσκι
Nτιναμό Κιέβου (Αλεκσάντρ Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Χατσερίδης Κάναάρ, Μορόζιουκ, Μπουγιάλσκι, Σεπέλιεφ (76΄ Μπεσέντιν), Γκονζάλες, Γκάρμας, Τσιγκάνκοφ, Ζούνιορ Μοράες (90+3΄ Σαπαρένκο)
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80΄ Αϊντάρεβιτς), Μασούντ, Μπακασέτας (70΄ Κλωναρίδης), Χριστοδουλόπουλος (74΄ Γιακουμάκης), Αραούχο
naftemporiki.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών

E-mail Εκτύπωση PDF
Αποτέλεσμα εικόνας για ibanka tramp
Η Ιβάνκα Τραμπ και ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός του βορειοκορεατικού στρατού θα παραστούν στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Πιοντσάνγκ.
Έπειτα από δύο χρόνια κλιμακούμενης έντασης εξαιτίας του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος της Πιονγκγιάνγκ, αλλά μετά τις εκατέρωθεν απειλές του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ευνόησαν μια έντονη διπλωματική δραστηριότητα.
Για την τελετή έναρξης ο Βοριεοκορεάτης ηγέτης είχε στείλει την αδελφή του, την Κιμ Γιο-Γιονγκ, η οποία βρέθηκε λίγες σειρές μακριά από τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.
Δεν του μίλησε, όμως εκμεταλλεύθηκε την ιστορική της επίσκεψη στη Νότια Κορέα, την πρώτη που πραγματοποιεί μέλος της δυναστείας που κυβερνά τη Βόρεια Κορέα εδώ και δεκαετίες, για να προσκαλέσει τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζάε-Ιν στην Πιονγκγιάνγκ.
Αμερικανός αξιωματούχος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ ζήτησε από την κόρη του Ιβάνκα να ηγηθεί της αμερικανικής αποστολής για την τελετή λήξης. Η Ιβάνκα θα συνοδεύεται από την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.
Από την πλευρά της η Βόρεια Κορέα θα στείλει την Κυριακή μια οκταμελή αντιπροσωπεία υπό τον στρατηγό Κιμ Γιονγκ-Τσολ, υπεύθυνο για τις διακορεατικές σχέσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοτιοκορεατικού υπουργείου Ενοποίησης.
Ο Κιμ Γιονγκ-Τσολ φέρεται να ήταν κάποτε επικεφαλής του Γενικού Γραφείο Αναγνώρισης που διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις κατασκοπείας της Βόρειας Κορέας και να ήταν αυτός που ζήτησε τον τορπιλισμό της νοτιοκορεατικής κορβέτας Cheonan το 2010 από τον οποίο σκοτώθηκαν 46 άνθρωποι.
Την επίθεση αυτή εξαπέλυσε ένα βοριεοκορεατικό υποβρύχιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα διεθνούς έρευνας, κάτι που όμως η Πιονγκγιάνγκ διαψεύδει.
Σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, δεν είναι προγραμματισμένη καμία συνάντηση μεταξύ της Ιβάνκα και της βορειοκορεατικής αποστολής.
Εξάλλου, την Τρίτη η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερ είχε δηλώσει ότι ο Πενς ήταν έτοιμος να συναντηθεί με τους Βορειοκορεάτες κατά την επίσκεψή του στη Νότια Κορέα, όμως η «σύντομη αυτή συνάντηση» ακυρώθηκε «την τελευταία στιγμή» από την Πιονγκγιάνγκ.
Πηγή: ΑΜΠΕ,naftemporiki.gr

Οικογενειακή τραγωδία στον Αγ. Δημήτριο - Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

E-mail Εκτύπωση PDF
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα στην οδό Πελοπίδα, στον Άγιο Δημήτριο.
Ένας 65χρονος και η 63χρονη αδερφή του βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας, που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, σκότωσε την αδερφή του και κατόπιν έδωσε τέλος στη ζωή του.
naftemporiki.gr

Ημαθία: Αιματηρή συμπλοκή σε δομή φιλοξενίας προσφύγων

E-mail Εκτύπωση PDF
Ένας Ιρακινός τραυματίστηκε χθες το βράδυ σε συμπλοκή στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 21χρονος Ιρακινός κι ένας 48χρονος Σύρος ήρθαν στα χέρια, μετά από καβγά που είχαν για προσωπικές διαφορές.
Ο 21χρονος δέχθηκε χτύπημα, πιθανότατα με μαχαίρι, στην πλάτη, ενώ διακομίστηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε τον Σύρο, ο οποίος οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Πηγή: ΑΜΠΕ,naftemporiki.gr

Σελίδα 7 από 3920

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

prev
next

Αθλητισμός | 25.02.2018

Ο Παναιτωλικός, 1-0 την Κέρκυρα

News image

Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού, που κάνει...

Αθλητισμός | 25.02.2018

Νίκη για τη Λάρισα , 1-0 τον Πλατανιά

News image

Tην πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο της Super...

Αθλητισμός | 25.02.2018

Football League: Προχώρησαν με νίκες οι πρωτοπόροι

News image

Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στις πρώτες θέσε...

Ελλάδα | 25.02.2018

Σεισμός 4,1R στο βορειοανατολικό Αιγαίο

News image

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακ...

Πολιτική | 25.02.2018

Μήνυση Σαμαρά κατά Βαξεβάνη

News image

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υ...

Οικονομία | 25.02.2018

Στην Αθήνα για τη δ’ αξιολόγηση οι θεσμοί

News image

Με την έλευση των επικεφαλής των θεσμών στην Α...

Κόσμος | 25.02.2018

Γιλντιρίμ: Μπορούμε να εξαφανίσουμε κάθε κίνδυνο στο Αιγαίο

News image

Απειλές εκτόξευσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπινα...

Αθλητισμός | 25.02.2018

Η Ξάνθη, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

News image

Η Ξάνθη, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρ...

Ελλάδα | 25.02.2018

ΚΕΔΕ: Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί τη Δευτέρα - Συγκέντρωση στη Βουλή

News image

Κλειστοί θα παραμείνουν τη Δευτέρα οι δημοτικο...

Ελλάδα | 25.02.2018

Δικηγόροι: Ο «κρυφός» μάρτυρας προσβάλει τα ανθρώπινα δικαιώματα

News image

Αντιθετοι με τους προστατευομενους μαρτυρες οι...

Κόσμος | 25.02.2018

Συνελήφθη ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας στην Πράγα

News image

Σοβαρές επιπλοκές αναμένεται να προκαλέσει η σ...

Κόσμος | 25.02.2018

Τουρκοκύπριοι: Συνδιαχείριση της ΑΟΖ ή παγώνουν όλα

News image

Συνδιαχείριση ή πάγωμα του ενεργειακού σχεδιασ...

Κόσμος | 25.02.2018

Έφυγε από τη ζωή η Ινδή σταρ του Bollywood Σρίντεβι

News image

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πέθανε η Ινδή ηθοπ...

Κόσμος | 25.02.2018

Η Β. Κορέα καταδικάζει τις τελευταίες κυρώσεις από τις ΗΠΑ

News image

Η Βόρεια Κορέα καταδίκασε τον τελευταίο γύρο κ...

Πολιτική | 25.02.2018

Metron Analysis: Προβάδισμα 9,7 μονάδων για τη Ν.Δ.

News image

Προβάδισμα 9,7 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δη...

Πολιτική | 25.02.2018

Πάιατ: Ισχυροί οι δεσμοί Ελλάδας - ΗΠΑ

News image

Ισχυρούς χαρακτηρίζει τους δεσμούς Ελλάδας - Η...

Ελλάδα | 25.02.2018

Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

News image

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σπορ...

Πολιτισμός | 25.02.2018

Κίνα: Στο φως αρχαία πόλη 2.000 ετών

News image

Ερείπια αρχαίας πόλης που πιστεύεται ότι χτίσθ...

Αθλητισμός | 25.02.2018

Τα ματς της Κυριακής-Τι δείχνει η τηλεόραση

News image

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολ...

Πολιτική | 25.02.2018

Πενθήμερη επίσκεψη Γιούνκερ στα Δυτικά Βαλκάνια

News image

Ξεκινά σήμερα η πενθήμερη επίσκεψη του προέδρο...

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • Σύνολο : 8529219

Έχουμε 80 επισκέπτες online